SALU kovanie ktoré nesklame.

SALU kovanie ktoré nesklame.

 

  SALU je značka ktorá je na trhu už pomerne dlho a preto je možné konfrontovať jeho kvalitu a poruchovosť overenú praxou. Posuvné systémy pre vstavané skrine zaručujú dlhú trvanlivosť a bezporuchovosť. SALU ponúka množstvo riešení s ktorých sa dá veľmi dobre vybrať to pravé pre každú variantu montáže. Či už máte predstavu o Vašom nábytku akúkoľvek , budete určite spokojný.

 

 Montáž na nábytok : 

  Pri samotnej montáži je presnosť profilov veľmi veľká a tiež opracovanie a spracovanie polotovarov s profilov pre montáž je pohodlné a bezproblémové. Pri používaní návodov na montáž je to celé hračkou. Vyskladaním celého kovania v konfigurátore máte pri montáži všetko potrebné a nič Vás nezaskočí . Na presnosť výpočtov dverí sa môžete spoľahnúť a máte istotu , že Vám všetko bude sedieť.

   

  Variabilita produktov SALU :

Variabilita produktov nespočíva len v množstve tvarov , ale aj povrchov pričom farebný odtieň je možné objednať podstate v každom odtieni RAL škály farieb. Pri farbených profiloch je farba dobre nanesená bez defektov a opracovaním nedegraduje ani neodskakuje od profilov. Dobre spracovanie jednostlivých systémov kovaní Vám uľahčí návrh nábytku a aj samotnú montáž.
SALU má vo svojom portfoliu aj kovania na mieru ,hliníkové dvierka ,podnože a ešte mnoho viac a to všetko spracované v katalógu podľa kategórií.

 

    Kovanie na mieru : 

    SALU je , ale aj dodávateľom ostatných produktov , ako sú úchytky pre kuchyne , ktoré je možné si objednať nakrátené na mieru a pripravené na montáž takže ju zvládne aj priemerný kutil či stolár. Polotovary sú nakrátené a spracované podľa požiadaviek zákazníka  anie je s nimi žiadna iná práca, len ich treba namontovať. Tak isto je možné podľa vlastného návrhu si nechať vyhotoviť rôzne kovové konštrukcie aj s povrchovou úpravou.

    Ak máte špeciálnejšie požiadavky máte možnosť si nechať vyrobiť samostatné kovanie napríklad podnož na stôl v špecifickom tvare a odtieni a tým byť originálny.

Sady kovaní SALU :

   Veľkou prednosťou pri kovaní SALU je možnosť konfigurácie a návrhu kompletnej sady kovania kde Vás Software na stránke automaticky navedie a pomôže Vám navrhnúť si kovanie pričom Vám sám aj vypočíta rozmery dielov napr. pre dvere skrine čím uľahčuje prácu aj eliminuje možnosť chyby pri výpočte. V ponuke je viacero montážnych sád a typov a konfigurátor Vám pomôže presne určiť komponenty pre typ kovania , ktorý ste si vybrali. nemusíte sa teda báť , že na 18 mm dosku dverí si objednáte madlo pre 10 mm dosky a podobne.

 

  LED osvetlenie : 

     Samostatnou kapitolou je LED osvetlenie kde ponuka je síce v základných variantoch , ale ich kombináciou môžete pri svojom návrhu docieliť dobré výsledky a Vami nasvietený nábytok bude vyzerať dobre. Môžete si ho nakonfigurovať aj na mieru. SALU ponúka aj svetelné police , ktoré je tiež možné objednať na mieru.

 

  Konfigurátory kovania: 

   SALU má pre svoje kovanie množstvo konfigurátorov pre uľahčenie výberu kovania. V konfigurátore si navolíte rozmery a objednáte. Ak si netrufate v NAKOSe Vám s tým radi pomôžeme.

 

      O celom portfóliu tovarov a služieb by sa dalo hovoriť veľa a dlho na záver teda iba skonštatujem , že výberom kovania SALU neurobíte chybu.

konfigurátor pre vstavané skrine : https://www.salu.cz/cz/vestavene-skrine/

konfigurátor úchytiek : https://www.salu.cz/cz/hrany-a-uchytkove-profily/

konfigurátor podnoží : https://www.salu.cz/cz/hlinikove-podnozi/

konfigurátor LED : https://www.salu.cz/cz/led-sestavy/


    Veľa úspechov pri tvorení vlastného nábytku.

                                                                                                                   Váš www.nakos.sk